اخبار بین المللی
شماره: 16779
1394/03/18 - 10:00
مصرف زیاد نمک ممکن است بلوغ را به تاخیر بیاندازد

با توجه به گزارشی که در کنگره اندوکراینولوژی در دوبلین ارائه شده است رژیم های غذایی با نمک بالا می تواند بلوغ را به تاخیر بیاندازد. اگر مصرف این غذاها ادامه پیدا کند می تواندروی سلامت تولید مثلی فرد تاثیر بگذارد.

به گزارش بنیان به نقل ازnews.cornell.edu، محققین دانشگاه Wyoming آمریکا اثر سطوح مختلف نمک را روی شروع بلوغ رت ها مطالعه کردند. آن ها دریافتند که رت هایی که با رژیم غذایی پر نمک(معادل سه چهار برابر مقداری که برای نصرف روزانه انسان توصیه می شود) در مقایسه با رت های گروه کنترل دیرتر به بلوغ رسیدند. جالب این است که رت هایی هم که نمک به طور کامل از رژیم غذایی شان حذف شده بود دیرتر به بلوغ می رسند. محققین به این نتیجه رسیده اند که مصرف نمک برای شروع فرایند بلوغ ضروری است اما مصرف اضافی آن روی سلامت تولیدمثلی تاثیر می گذارد. شروع دیرهنگام بلوغ می تواند منجر به مشکلات رفتاری، استرس و کاهش بارداری شود. تاکنون مطالعات زیادی صورت گرفته بود که بیشتر آن ها به اثر رژیم های غذایی پرچرب روی سلامت تولیدمثلی و بلوغ پرداخته بودند وکسی به نقش شوری و غذاهای پر نمک نپرداخته بود. مطالعات نشان داده است که رژیم های پرچرب بلوغ را تسریع می کند این در حالی است که در مورد مصرف نمک ماجرا برعکس است. این مطالعه برای اولین بار نشان می دهد که رژیم های غذایی پر نمک در مقایسه با رژیم های پر چربی اثر بیشتری روی فرایند بلوغ دارند.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved